Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FREDAGS TRÄNING PÅ GYMMET

Vilken grym fredagsträning jag har haft idag! Det var fullt ös medvetslös vill jag lova! var på mitt andra hem World Class Vasastan och körde 1 timmes kondition och drygt 1 timme styrka + 30 min stretch.

Idag hade jag massa energi och kraft så jag körde Crosstrainer drygt 30 min på nivå 11. (vilket är tungt för mig). Sprang ca 6 km där innan jag började min powerwalk på ett löpband som lutar uppåt och som har 2 smala gångytor som pendlar upp och ner! Någon som vet vad denna grymma apparat kallas? Det är som att man promenerar i en lätt lutande backe och man tränar både kondition och balans! Min nya favorit!

Blev ett långt och svettigt konditionspass på över 1 timme men det gick väldigt fort eftersom jag hade sällskap av gulliga PT-Fia och Isabella.

Styrka idag blev:


–  Rotatorcuff In- och ut.

Sittande rodd.

– Crunches för magen.

– Mina rehabövningar för hamstring.

– Ryggresningar.

Tillslut blev det en ordentlig stretch för överkroppen och rehabstretch för mitt ”sjuka” ben och mördarstretch för mitt friska…

…haha var bara tvungen att kolla att mitt friska ben fortfarande var rörligt och det var det! Längtar tills jag kan göra samma med mitt skadade ben! Det kommer bara till 90 grader än så länge 🙁 Men men snart så!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind