Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUNGRIG SOM EN WARG

Sitter på golvet och äter mitt älskade, underbara, obligatoriska kvällsmål!

Jag måste alltid äta något efter middagen precis innan jag går och lägger mig, annars blir det aldrig bra! Eftersom vi käkade en sen middag på 2 förrätter och hur mycket sushi som helst igår så hoppade jag över mitt kvällsmål eftersom jag var mätt! MEN otrolugt nog så vaknade jag ändå kl 03.04 och var så hungrig att magen värkte! 😀

Haha helt stört, men jag fick gå upp och käka! haha HUNGRIG SOM EN WARG som vi brukar säga i vår släkt!

Till kvällsmål brukar jag alltid äta lätt kesella med naturellyoghurt och något gott till! Idag blev det en supergod ekologisk musli på quinoa, havre, linfrön och aprikoser med lite kanel över! MUMS! Nu sover jag nog gott inatt…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt