Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAD ÄR LYCKA?

När jag gick från gymmet idag så tänkte jag på lycka! Vad är lycka och vad betyder det? Är man lyckligare om man är snygg? Är man lyckligare om man är smal? Är man lyckligare om man är framgångsrik? Jag vet inte, utan tänker fortsätta fundera på detta. Vad betyder lycka?

När jag kommer hem och går in på min kloka kusins blogg och ser jag att hon gjort ett inlägg om precis detta! Mycket bra inlägg som jag tycker ni ska gå in och läsa HÄR!


VAD TYCKER NI? VAD ÄR LYCKA FÖR ER?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Att få vakna varje dag och känna att jag och min familj är friska. Det är lycka för mig:-)

  anonym 2011-02-17 08:46:56
  Svara
 • nej, men jag tyckte verkligen att din lilla teckning var superfin! 🙂 hihi åhh, jag hann ju aldrig träffa honom sist :/ kul, jag längtar också!!

  tack kusinvitamin & tack så hemskt mycket för länken, vilket sammaträffande – coolt att du också tänkte på just detta igår 😀 PUSSS på dig också <3 <3 <3

  vicky kusin 2011-02-17 06:28:59 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
 • Jag har tänkt på detta också och har svårt att ta mig från verkligheten för att verkligen tänka igenom vad lycka är för mig. Jag köpte precis boken The secret (hemligheten) och hoppas kunna få lite tips om hur jag lyckas med att finna min lycka

  Paulina 2011-02-16 22:09:29 http://lovebypaulina.com
  Svara
 • Anders här igen, Ja du Ida…tyvärr så har nog de flesta svårt att leva i nuet. I tanken är man oftast i framtiden med planer om något ”bättre” osv… därför går ingen omkring och är konstant ”lycklig”, lite av den anledning jag inte använder begreppet så mkt. Gamla ”Carpe diem” praktiseras för lite, men de är inte lätt, jag kämpar själv med det.
  Du framstår nog som mkt ”lycklig” och ”lyckad” för de flesta skulle jag tro dock.

  Anders Sgjdfgjdgdgdklgdlfkgl 2011-02-16 21:21:54 http://www.undertheinfluenceofgenius.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Anders Sgjdfgjdgdgdklgdlfkgls kommentar.

   Ja jag känner själv att jag stressar iväg och bara tänker på vad som kommer istället för att njuta av det som är just nu! Det är svårt men har börjat tänka mer på det på senaste tiden! Hmm, ja det kanske jag gör.

   idawarg 2011-02-17 18:16:45
   Svara
 • Liten fun fact om lycka: I en undersökning frågade man människor från hela världen i alla möjliga samhällsklasser i vilken grad mellan 5 och 7 de var lyckliga. Genomsnittet för alla dessa olika klasser var 5.3 eller 5.4… Kommer inte ihåg var jag läste detta, men det visar helt klart på att lycka inte beror på förutsättningarna för alla människor.

  Sara 2011-02-16 21:04:15
  Svara
 • Lycka är ju något som kommer och går, men de tillfällen jag har känt mest lycka handlar om när jag känner att jag är omtyckt av andra och tycker om mig själv. Det beror på varje person. Lycka är som att sätta på sig ett par glasögon som gör allt man ser extra vackert. Det tycker jag i alla fall 🙂

  Ida L 2011-02-16 20:42:14
  Svara
 • Lycka är ett så överskattat begrepp och det är något som ändå bara glimtar förbi i små korta ögonblick i de flestas liv. Harmoni är bättre. Man ska försöka minimera lidandet och försöka nå harmonin med sig själv och universum.
  Framgångsrik? snygg? begreppen måste först definieras för att man ska kunna diskutera dem, de är så subjektiva. Men en intressant diskussion. Keep up the good work.

  Svara
  • Svar på Anderss kommentar.

   Går det ens att definiera framgångsrik och snygg? Det betyder nog olika för alla och alla har ju olika syn på vad framgångsrik och snygg är för en själv! Kommer man någonsin komma till den punkten då man är helt nöjd eller skaffar man sig då nya mål med vad snygg och framgångsrik är? Flummigt som sagt…

   idawarg 2011-02-16 16:19:56
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt