Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MENTAL AVSLAPPNING

På mitt träningsschema jag fått står det meditation/avslappning 1 timme om dagen. Denna punkten kommer bli absolut svårast för mig att följa! Träningen och allt fysiskt kommer inte vara några problem men just detta med att ta det lugnt är inte min grej.

MEN jag kommer göra mitt bästa och jag har lyckats idag. Har kört mental avslappning i nästan en hel timme nu och jag könner mig som en ny människa. Har en CD med ett avslappningsprogram som är helt underbart! Ska verkligen försöka göra detta varje dag för jag tror att det är precis vad jag behöver!

Har någon något annat bra förslag på meditation/avslappning?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Fin bild, är det du erl är den hemtad typ från google?<3

  Emelie 2011-02-17 17:44:11 http://inspiredme.blogg.se
  Svara
 • bra gjort, tror också du kan må riktigt bra av detta!! men testa mindfulness, om du inte redan gjort det, det är ju en form av mental avslappning som fokuserar på ”här & nu” 🙂 & spikmatta, har du testat det? ni har en hemma i åmål iaf va? PUSSS, kusinen

  vicky kusin 2011-02-17 06:38:50 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på vicky kusins kommentar.

   Nej jag har inte testat mindfullness men har hört mycket om det senaste tiden! Håller du på med det? I sådana fall måste du läara mig 🙂 Yes spikmatta är grymt, somnar som en stock varje gång 😀 PUSSS

   idawarg 2011-02-17 18:24:40
   Svara
 • Gå till akvaria på djurgården de har regnskog och där kan du sitta och lyssna till regnet och åskan i värmen 🙂

  Linnea 2011-02-15 18:26:24
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt