Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ KOMMENTAR OM STRETCH

Hej! Jag har en följdfråga! Har en rätt gammal sträckning i baksidan av låret, och tränar den så gott jag kan och är försiktig med att stretchingen där. Men borde jag undvika stretch på båda benen, risken är ju att man bli väldigt ojämn och det vill man ju inte! Vad har du för tips? /Amanda


SVAR: Hej Amanda! Jag är i samma situation och har funderat länge på detta och frågat mina lärare och alla säger olika! Endel säger att jag ska stretcha på på mitt friska ben för att få en jätte bra och flexibel sida, men jag har själv kommit fram till att jag inte vill det eftersom jag redan är vigare på det och redan ojämn! Att bli ojämnt stark och flexibel i kroppen leder sedan till fler skador! Så mitt tips till dig är att satsa på din rehabträning och bli frisk så du sedan kan stretcha båda sidor lika mycket! Kram Ida


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger