Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STRETCH TIPS

Hej Ida! Vad anser du om kallstretch?
Och vad är dina bästa tips för att bli en vig, smidig discodansare? :)

SVAR: Hej! Jag anser att man måste vara väldigt försiktig om man kallstretchar. För mig är det mest optimala att vara ”lagom” varm, alltså inte för kall och inte för varm! Det blir jag av att värma upp på tex. motionscykel, löpband eller crosstrainer i 5-7 min och sedan börja stretcha. Jag brukar alltid stretcha ut rumpan, höfterna, insidorna och baksidorna på benen innan jag ger mig på de mer extrema stretcherna!

Mina bästa stretchtips är att alltid stretcha båda sidor lika mycket, sätt alltid timer! Håll stretcherna i minst 2 minuter! Om det finns möjlighet så är det mest effektiva att stretcha 2 och 2, men då måste man vara jätte noga att lyssna på varandra så man inte pushar för hårt och skadar sig! Lycka till 🙂


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind