Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEMMA

Mina vänner jag är hemma i Sverige nu och vi tog taxin direkt till gymmet så just nu är jag helt slut och ska käka spagetti med köttfärssås med färsk ananas! Bloggar efter det…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Welcome home!! E du utvilad nu då lr har du smygtränat hehe:) Svårt att låta bli lr hur? Läste kommentaren ovan och måste fråga var är tabata för ngt?
  kram carro

  carro 2011-02-06 20:20:07
  Svara
 • skönt att vara hemma igen kanske ?
  Jössus till gymmet direkt är ni inte jetlaggade ?

  jag tränade tabata i går så i dag har jag lite ont aj aj men guuud va skön träning 🙂 fått igång magen rejält nu kan känna musklerna under hehe det blir en bra vår träning crossfit / tabata 2 gånger i veckan 😉 + lite bodypump hehe

  Linnea 2011-02-06 18:37:48
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Ja det är faktiskt ganska skönt att vara hemma igen! Var ju strålande sol idag när vi kom hem 🙂 Hihi jo vi var lite sega men det var härligt med ett träningspass på det! Det låter ju toppen detta, roliga träningsformer du valt att köra 🙂

   idawarg 2011-02-06 20:02:05
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    japp de är roliga övningar 😉 , jag är ingen yoga person men gör yoga en gång i veckan för att det är bra för mina skador, meeen just nu så har jag blivit sjuk förkyld (morr) så träningen får ligga på is ett par dagar jag hoppas att jag är frisk på torsdag för då ska jag träna crossfit på kvällen i klass med en min PT platini som är super bra tränare. Jag kör endast PT när jag vill ha nya övningar är väldigt självständig + att jag behöver inte en PT för att ta mig till gymmet går dit ändå min motivering är att jag inte ska tillbaka till ruta ett någonsin igen. 😉

    Linnea 2011-02-07 13:48:12
    Svara
    • Svar på Linneas kommentar.

     Ja yoga är bra och hälsosamt! 🙂 Själv får jag inte köra yoga eller någon stretching över huvud taget tyvärr pga. min hamstring skada 🙁 Trist! Å kul med Crossfit! Är så himla jobbigt! När jag konditionstränade på gymmet idag såg jag ett crossfitpass! De som var med var helt döda när de var färdiga! Det kan man kalla effektiv träning 😀 Krya på dig!

     idawarg 2011-02-07 20:49:51
     Svara
     • Svar på idawargs kommentar.

      Har du provat tabata ? 20 sekunder träning 10 sekunder vila superkul träning. tack ja jag dricker mycket och tar varma bad + pepparmyntsolja för min täppta näsa så jag kan sova på natten allt gammalt skit kommer ut tydligen efter tabata träningen som jag gjorde i lördags min kropp rensar på alla nivåer verkar det som…åhhh jag vill träna

      Linnea 2011-02-07 21:07:39
      Svara
      • Svar på Linneas kommentar.

       Nej har bara hört och läst om det! Verkar vara grymt! Duktig du är med de dunderkurerna borde du bli frisk snart 🙂 Förstår vad du menar, man klättrar på väggarna när man inte får träna 😀

       idawarg 2011-02-07 23:47:56
       Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind