Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN IDROTTSBAKGRUND

Oj detta blir verkligen en utmaning för mig att minnas alla sporter jag testat på 😀 Haha jag ska försöka.

GYMNASTIK: Tror det första jag gick på var barngymnastik. Kommer ihåg att vi höll på med en sådan där pinne med ett långt band på som man viftade med och jag tyckte inte alls att det var roligt så jag gick nog bara några terminer 😀

LÄNGDSKIDÅKNING: Tränade längdskidåkning när jag var mellan 7-9 år. Det var riktigt roligt och jag var med på 2 st tävlingar, Kalle Anka Cup, och vann självklart båda 😀 haha, har det på film när jag stakar mig fram i min rosa overall 😀

TENNIS: Kommer ej ihåg hur gammal jag var, men typ 10 kanske. Det var också riktigt roligt men slutade pga. att jag inte hade tid eftersom jag dansade så mycket!

GOLF: Golf höll jag på med i några år. Slutade när jag var 13 eller 14. Folk sa att jag var riktigt duktig och fick talangpris och grejer. Vann även endel tävlingar och blev utvald att få åka på läger till Sthlm och träna. Hade 27 i handikapp när jag slutade. Fick välja mellan golfen och dansen och det var ett självklart val för mig! Tyvärr hahaha! Hade kanske blivit lite rikare om jag satsat på golfen, men brann inte riktigt för den tyvärr! Kommer säkerligen ta upp den igen när jag blir äldre! 🙂

BROTTNING: Yes tro det eller ej men jag har gått på brottning och jag ÄLSKADE det! Gick på det i några terminer när jag var 13-14 år men tyvärr så var jag tvungen att sluta pga. att dansen tog för mycket tid! Annars hade jag absolut fortsatt med det! Sjukt roligt!

DANS: Denna historien skulle kunna bli lååång men ska försöka korta ner den. Började dansa när jag var 8 år och blev kär i dansen med en gång! Älskade att stå på scenen. Började tävlingsdansa i Disco dans när jag var 11 år och hade stora framgångar. Har blivit Svensk Mästare ett flertal gånger och varit med i Svenska Landslaget under 4 år och tävlat på både EM och VM. Bästa placering på Världsmästerskapen är en finalplats och 5:e placering med min grupp novaXtreme.

GYMTRÄNING: När jag tävlade som mest och på hög nivå i dansen så hade vi i den högsta tävlingsgruppen en egen PT som körde olika slags styrke och konditionspass med oss 1 gång i veckan. Vi fick även träna så mycket vi ville på gymmet och det gjorde jag och min kusin Vicky flitigt! Älskade gymmet! När jag slutade tävla och flyttade till Stockholm blev det ett långt avbrott med gymträningen, men i våras hittade jag tillbaka till gymmet och kommer aldrig lämna det!

Min CV bild från Balettakademien.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • coolt! jag undrar en grej också, blev det inte sjukt dyrt att dansa så mycket? för jag hade velat satsa mer på dans men det kostar liksom med flera kurser i veckan…

  clara 2011-02-01 20:08:17
  Svara
  • Svar på claras kommentar.

   Jo det är dyrt med dans, speciellt när man tävlar då tävlingskläderna är specialsydda med swarovski stenar på! Jag hade tur som hade snälla föräldrar som ställde upp och stöttade mig i dansen, annars hade det varit svårt!

   idawarg 2011-02-04 07:51:38
   Svara
 • otroligt fin bild! har sett ett flertal såna bilder på olika personer men jag måste säga att din är min favorit än så länge 😀

  Ida L 2011-02-01 19:23:09
  Svara
 • hur blir man vigare i ryggen ? 🙂 skulle gärna vilja ha svar

  Liza 2011-02-01 19:23:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind