Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BICEPS, LÖPNING & BASTU

Eftersom jag satt hos läkaren hela balettlektionen så blev det endast gymträning idag. Haha eller endast och endast! Körde först ett PT pass med Jocke då vi tränade mina små kulor på armarna, alltså biceps. Kommer nog ha en redig träningvärk imorgon efter de excentriska övningarna.

Dansare som jag är ler jag alltid när det blir jobbigt! Idag när Jocke skulle ta bloggbild fick jag inte le för honom utan istället försöka uttrycka hur jobbigt jag tyckte det var. Hmm, hur tycker ni jag lyckades med det? …

Haha jag bjuder på denna bilden med mosade tuttar och hemskt face 😀

Hittade ett par trevliga ringar att leka i på gymmet 😀

Efter PT-passet så bestämde jag mig för att jogga lite lätt i 10 min men det slutade med att jag sprang drygt en halvmil! Blir alltid så taggad av alla siffror på löpbandet och ökar hela tiden mina mål 😀

Efter träningen tog jag en lång dusch och drack sedan en god proteinshake i bastun. Helt underbart! Ska försöka göra detta varje fredag för min kropp mår bra av bastu 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt