Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OARTIGT ATT TACKA NEJ TILL SOCKER?

SVAR PÅ KOMMENTAR:

Har ett litet dilemma jag tänkte du kanske kunde lösa åt mig… Hur gör du när du blir bjuden på något onyttigt? Till exempel när du blir bortbjuden på middag och det serveras efterrätt. Eller när du sitter med ett gäng kompisar och de vill ha choklad och godis? Du förstår vad jag menar hoppas jag Har nämligen det problemet, kan inte säga nej. Eller självklart kan jag ju men jag känner mig så oartig om jag tackar nej till något någon annan bjuder på. Älskar din blogg förresten, den är supermotiverande! Kram på dig

SVAR: Tack så jätte mycket vad roligt att höra! Förstår verkligen ditt dilemma här! När man sitter bortbjuden på middag och det serveras efterrätt blir det alltid lite jobbigt! Gör lite olika faktisk! Är jag hemma hos några jag känner brukar jag artigt förklara att jag inte äter sötsaker! Sitter jag på en middag ute med massa främmande människor kan jag ibland ta emot efterrätten och peta lite i den så det ser ut som jag ätit lite 😀

När det gäller filmkväll med kompisar mm. så säger jag bara rakt ut att jag inte vill ha! Ibland tar jag med mig frukt, naturella nötter, morötter  eller något annat att äta! Det blir alltid lite diskussion om det och endel tycker att det är löjligt! Jag får alltid höra ”Du som tränar så mycket kan ju äta vad som helst! Varför gör du inte det? ”! För mig handlar det inte om att jag kommer gå upp i vikt, utan att jag vill leva hälsosamt! Socker är beroendeframkallande och bryter ner muskler, därför väljer jag att avstå eftersom jag vet att jag tillslut kommer bli beroende om jag börjar med det igen! Det tar sin lilla tid för vänner, nära och kära att förstå men tillslut vänjer de sig med din livsstil och kanske till och med blir inspirerade, så stå på dig! 🙂

Kram Ida


Ser inte detta fruktfat mycket godare ut en en skål godis?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida jag dansar också och tycker det är skitkul. Älskar din blogg:) jag tänkte fråga dig om du kunde ge lite tips på hur jag kan komma ner i splitt jag är på god väg men det är en liten bit kvar vill så gärna kunna det:D Tack för en bra blogg kram<3

  Louise 2011-01-25 16:45:19
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej tjejen! Tack så mycket! Jag har skrivit ett helt inlägg om stretch för någon månad sedan som du kan kolla in här http://www.werun.se/blogg/idawarg/?p=1732 sedan kommer det absolut komma fler i framtiden 🙂 Lycka till! Kram Ida

   idawarg 2011-01-25 20:06:26
   Svara
 • åh det är synd att inte fler tänker som du gör!
  jag tränar en hel del och håller verkligen med om att man inte vill äta onyttigt när man kämpar med att bygga upp sin kropp, känns så meningslöst att ”förstöra” allt slit med godis och liknande. får också ofta höra att ”du tränar ju så mycket, du kan ju äta vad du vill” – även av människor som själva försöker att äta nyttigt. (skulle godis vara bättre för min kropp då? får inte riktigt ihop det…) så tråkigt att man inte kan stötta varandra istället, för när man ”vänjer sig av” med socker är det mycket bättre att ha vänner som peppar en att hoppa över den där kakan istället för vänner som säger ”äsch, en kaka gör väl ingen skillnad”…

  haha , var bara tvungen att få ur mig mina tankar 🙂 tack för en jättebra blogg verkligen Ida, du är en stor inspirationskälla för mig! att du står på dig och att du satsar på det du brinner för, så kul att man får ta del av ditt liv här i bloggen 🙂
  stor kram!

  g 2011-01-25 16:34:48
  Svara
  • Svar på gs kommentar.

   tack för din fina kommentar! <3 Jätte roligt att höra att jag inspirerar! Håller helt och hållet med dig i allt du skriver! Allt handlar ju oftast om att det som vill att man ska äta onyttigt får dåligt samvete över att de själva äter! Stå på dig! 🙂 Kramar ida

   idawarg 2011-01-25 20:10:05
   Svara
 • BRA INLÄGG!!!!! och jaaaaa det där såg sjukliiiiigt gott ut

  PAUSE 2011-01-25 15:33:56 http://www.finest.se/pause
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind