Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DIREKTSÄNDNING

Nu är det snart dags för direktsändning och jag och Natasha har kommit in i den indiska stämningen 🙂 nu kör vi, Bollywood!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida! jag älskar din blogg och har läst ett tag nu, alla tips du ger angående träning och kost tar jag upp direkt och testar. Jag har frågat förut men du svara inte så jag testar igen. Angående kvarg , jag undrar hur det kan vara så nyttigt och bra? då jag läste på innehållsförteckningen och jag tyckte att det inte såg SÅ bra ut… förklara gärna! Jätte tacksam för svar. Kram Maja

  maja 2011-01-25 07:18:11
  Svara
  • Svar på majas kommentar.

   hej Maja! Roligt att höra 🙂 Är det lättkesella du har kollat på då? vad är det du inte tycker ser bra ut? Lättkesella är bra eftersom den innehåller nästan inget fett eller kolhydrater utan bara proteiner! Bra om man vill hålla sig smal och musklig 🙂 Kram Ida

   idawarg 2011-01-25 15:38:11
   Svara
 • ida färga aldrig håret svart!

  och den peruken va nog den fulaste peruken som finns! hehe
  det är tur att du har ett sånt fint ansikte, för då koncentrerar man sig på det och inte den uschliga peruken! 😉

  sandra 2011-01-24 21:24:26 http://sandraaxelssson.blogspot.com/
  Svara
 • Hej

  Jag undrar vad du gör för att hålla dig pigg? Skulle dricka kaffe men jag tycker inte om det, finns det någonting annat jag kan göra? Dansar på förberedande linje på dagen, jobbar efter det. Sen blir det middag och sängen direkt! sten död på fredagar!

  Carro 2011-01-24 20:01:21
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Hej! Jag hatade också kaffe förr men började dricka det när jag gick mitt förberedande år och jobbade smatidigt precis som du. Var enda utvägen 😀 Nu tycker jag kaffe är supergott! Är ju koffein i de flesta tesorter också men jag tycker inte att det har samma effekt faktiskt! Finns koffeintabletter som funkar kanon men skulle inte rekommendera att ta dem varje dag för 1 tablett är många koppar kaffe! Mitt råd är att äta och sova ordentligt och sedan lär dig tycka om kaffe 😀 haha har faktiskt lärt Natasha i min klass! Börja med en god sojalatte från Espressohouse 😉 Kram Ida

   idawarg 2011-01-24 22:29:29
   Svara
 • Hej Ida! Jag kan inte sluta tänka på när du en gång förlängesen gav ett tips på en morgonshake man kunde dricka på morgonen men jag minns inte vad de var i den (men typ bär, havregryn och vad var de mer?). Jag är så trött på havregrynsgröt nu efter flera år så jag vill variera. Tänkte även börja dricka lite proteindrinkar nu för jag ska börja träna inför tjejklassikern 2011/2012. SJUKT KUL. Hoppas allt är bra! KRAM

  camilla 2011-01-24 19:38:15 http://camillasskor.wordpress.com
  Svara
  • Svar på camillas kommentar.

   hej tjejen! Min morgondrink består av 1 skopa protein, 1 dl havregryn, 1dl rågflingor och ca 3dl minimjölk och lite vatten 🙂 Grymt vad roligt! Proteinpulver är toppen om man tränar mycket 🙂 Lycka till tjeje! Kramar Ida

   idawarg 2011-01-24 22:25:28
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind