Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÖR DIN TACOS NYTTIGARE

Känns som de flesta tänker att Tacos är onyttigt? Jag skulle vilja påstå att det beror på hur man äter den! Själv gör jag min portion tacos till en riktig proteinbomb!

Så här gör du din tacos nyttigare…

Välj nötfärs med 5% fett, kyckling- eller kalkonfärs. Skippa chipsen och tortillabrödet och byt ut det mot rågknäcke eller skippa allt vad kolhydrater heter. Ät din tacos med massa nyttiga grönsaker. Använd lättkesella istället för creme fraiche, gräddfil, turkisk yoghurt mm. så får du extra mycket protein i din tacos.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej ! Jag undrar en sak om splitt. När du går ner i splitt, stretchar det någonstans då eller gör det liksom bara ont i höften ? För för mig är det så att det inte stretchar i någon muskel direkt men det känns mer som att det känns i höften. Men fast jag har stretchat så så har jag blivit vigare 🙂 Men är det så det ska vara ?

  Angelica 2011-01-21 19:53:48
  Svara
 • Hej!
  jag har en fråga!
  jag ska operera bort mina hals mandlar snart å kommer inte kunna äta normalt på en vecka,
  vill inte bli av med min muskel massa, jag undrar om du har tips på hur jag ska göra för att behålla mina muskler?
  tacksam för svar!

  Dea 2011-01-21 18:15:49
  Svara
  • Svar på Deas kommentar.

   Ajaj vad jobbigt! Vet inte vad du kan/får lov att äta, men se till att få i dig tillräckligt med protein till dina muskler! Lättkesella är det massa protein i och är enkelt att äta om du blandar det med tex. funlight! Proteinpulver är ju också väldigt bra då det bara är att dricka det 🙂

   idawarg 2011-01-21 18:23:41
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind