Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BARNMATS-DIETEN

Fick en kommentar om vad jag tycker om barnmats-dieten? Hmm… mitt svar är att jag tycker det verkar vara idiotiskt! Varför inte välja att lära sig äta nyttig vanlig god mat istället? Visst man kanske går ner i vikt under dieten, men vad händer sedan? För jag antar att ingen vill leva på barnmat på burk resten av livet? Jag skulle inte rekommendera det i alla fall! FY!


Denna artikeln hittade jag på aftonblandet.se

Barnmat på burk. Det är Hollywoodkändisarnas senaste diet. – Det är perfekt för att hålla mig i form, säger Reese Witherspoon.

Nu får ungarna hålla hårt i maten. Annars käkar mamma upp den. Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, ”Desperate Housewives”-stjärnan Marcia Cross, Paris Hilton och Pamela Anderson har alla hakat på den senaste trenden.

”Baby eating”

– Det är inget fel med att äta barnmat. Det är näringsrikt, men vuxna behöver minst ett kaloririkt mål till per dag. Det kan vara farligt att bara äta de små burkarna, säger dietisten Marty Edwards i Daily Star.

Witherspoon har sagt att hon äter ”ett vuxet mål mat per dag också”. Hollywoodstjärnorna fick den nya bantningsidén att äta ett eller två mål per dag från barnmatsburkar genom New Yorks modeguru Hedi Slimane, 39. Han har döpt metoden till ”baby eating”.”


Nej detta kan Hollywood kändisarna få hålla för sig själva! Jag tänker hålla mig snygg och smal med hälsosam ”vanlig mat” och träning!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind