Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

Yes jag klarade det! Visst jag går som en gammal kärring och jag är mörbultad men fan vad glad jag är!

– FYS. Började dagen med fys. Var inte så jobbigt, utan mer skönt! Bra start på dagen!

– JAZZ. Sista klassen med Eva idag. Hon förstod att vi hade ont i vaderna efter alla hopp igår så hon var mycket pedagogisk och körde andra slags ryska mördarövningar idag istället 😀 Hahaa! Vi fick idag öva på kickar och att snurra och hålla i benet upp i spagat! Sjukt snyggt när man kan det! Ska bara stretcha lite till så är jag där alltså… nästan i alla fall 😀

– MODERNT. Tack gode gud för våran nya moderna lärare! Om det är något som jag saknat under min utbildning så är det en bra lärare i modernt! Nu har vi fått det så jag är nöjd! Hård klass och jag svettades som aldrig förr!

– AKROBATIK. Sista klassen hade vi akrobatik tillsammans med årskurs 2 i Victor Rydbergs gymnastiksal. Idag övade vi på huvudvolt, stå på händer och lite annat. Mycket bra att äntligen få ha akro i en gymnastiksal med mattor!

Bilder från akrobatiken.

Ungefär så här ont har jag i mina vader! Nu ser det ju ut som att smärtan kommer från höftböjaren, men jag menade vaderna! Orkade bara inte sträcka mig ner 😀 Haha!

Nu blir det MAAAT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Coolt! Det är jättekul att få se bilder 🙂

    Ida L 2011-01-18 21:28:02
    Svara
  • Coolt! Det är jättekul att få se bilder 🙂

    Ida L 2011-01-18 21:28:02
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt