Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

– MODERT. Har vikarie denna veckan. Tänker inte gå in mer på det, men jag känner mig inte inspirerad! Inte alls!

– BALETT. Idag har jag fått tillbaka min dansglädje! Tack rektor Jan som tagit in denna fantastiska balettlärare! Vi hade nämligen äran att få ha en man, som jag nu glömt namnet på, men som tränar Cullbergbaletten i Balett. Helt fantastisk var han! Balett kan verkligen vara en plåga om man har en dålig balettlärare, men har man en bra så är balett ett av de roligaste ämnena! Bra klass och jag hade verkligen glömt hur fruktansvärt jobbigt det är med balett! PUH! Har ju tränat annat hela lovet, men jag kommer få sådan träningsvärk alltså 😀

– GYM. Nu är jag hemma och äter middag och snart ska jag bege mig till World Class Vasastan och köra rehab med min PT Jocke. Blir inget tungt pass utan kommer bli lite styrka, då på rotatorcuffarna och sedan stretch och massage. Min axel måste bli bra snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Man
  Niklas Berglind
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Vanja Wikström