Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BICEPS

Trodde jag skulle komma lindrigt undan på gymmet idag men den där Jocke låter mig aldrig ta det lugnt! Haha nej då, det var inte så hårt men vi körde på med tyngre vikter på rotator cuffen idag och sedan körde vi även ett bra pass på mina små kulor på armarna, alltså biceps 😀 haha! Eftersom min axel är skadad/överansträngd/inflammerad sedan i november så har jag inte fått träna armar på ett tag så det var skönt att köra igång med det idag!

Måste ju ligga i nu så jag når mitt mål:

Haha, vad tror ni? Skulle jag vara snygg med dessa armar?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger