Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FOTOGRAFERING FÖR TOPPHÄLSA

PUH vilken dag! Efter en tuff och svettig dag i skolan så sprang jag direkt iväg för att göra fotografering för tidningen ToppHälsa! Fick väldigt naturligt smink och en stram hästsvans. När stylingen var klar var det fullt ös medvetslös framför kameran i några timmar! Har hoppat, kastat mig och sprungit! De andra modellerna fick använda en gigantisk studsmatta men eftersom jag kom senare än dem så fick jag hoppa av min egen kraft! Dagens utmaning var verkligen att inte se ut som en dansare på bilderna! Haha inte sträcka på tårna eller benen 😀 Det är ju det jag tränar på dag ut och dag in så det var svårt men fick till några sjukt snygga bilder! Hoppas verkligen de tar med just dem! Tror tyvärr inte det blir så eftersom de måste få bilderna att passa ihop! I alla fall var det en mycket rolig fotografering 🙂

Här kommer lite bilder från dagen…

Stylisterna hänger upp kläder.

Jag är redo för att fotas.


Make Up Artisten försöker strypa mig. Haha nej då, gillade verkligen Mia som fixade mitt hår och smink 🙂

Så här fin gjorde hon mig 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman