Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

Första dagen i skolan är nu avklarad!

YOGA. Lektionen på måndag morgon som det står KK på är tydligen också fysisk! Bra! 🙂 Idag hade vi Yoga vilket jag i vanliga fall brukar njuta av, men min dygnsrytm har blivit helt KAOS efter lovet så jag sov endast 3 timmar inatt så var lite borta under yogan! Men i alla fall så var det skönt att börja dagen med Yoga och stretcha ut hela kroppen och bli varm inuti och ut 🙂

JAZZ. Eftersom våran lärare vi ska ha denna perioden är borta och jobbar med annat denna vecka har vi vikarie! Det gör ABSOLUT INGENTING eftersom vi istället har underbara Jennie Widegren från Bounce! Hon kör på mottot ”Vi kör tills vi spyr!” Haha love it! Bara att ”maxa” precis allt man gör, inget meseri här inte!

Snyggast kropp i Sverige har denna vältränade kvinna i alla fall!

– REHAB. Efter skolan besökte jag träningsrummet och körde rehabträning för min axel (rotatorcuff) och även rumpa, balans och mage. Ska försöka köra detta minst 4 gånger i veckan eftersom det här är mina svaga punkter! Eller nu ljög jag! Magen är inte svag, den kör jag bara för att jag vill ha synligare magrutor 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind