Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UPPLADDNING

Har haft en riktig ego dag idag! Sista dagen i frihet innan skolan drar igång! Från och med imorgon så går jag i skolan måndag – lördag mellan 9.00 – 17.00 och efter 17.00 blir det stretch! No life! MEN sista terminen av 4 års slit nu, så bara att ta ett djupt andetag och köra! Om 5 månader är jag utbildad professionell dansare! GÖTT!

Som sagt kommer det bli sjukligt mycket träning för min del så just nu håller jag på att ladda upp med kolhydrater! För mig är det jätte viktigt vad jag äter dagen innan en dag med massa träning! Har jag slarvat och ätit för lite kolhydrater märker jag det med en gång och orkar inte köra 100% hela dagen! Nu blir det pestopasta med lax och sedan kommer det garanterat bli ett kvällsmål innan det är läggdags!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh var svårt. Jag vill så gärna leva samma slags liv som du men jag är 19 år och relativt ny vad gäller att ta dans till en mer seriös nivå. Finns det något hopp eller är det kört att hinna lära sig ordentligt innan man blir för gammal? 🙁

  Ida L 2011-01-09 22:23:19
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Ingenting är omöjligt! Jag började träna teknik när jag var 20 år! Innan det hade jag endast dansat disco och show! Man måste bara bestämma sig och sedan köra 100% Själv började jag på en förberedande dansutbildning och bestämde mig för att komma in på Balettakademien efter 1år! SE det funkade! Det är svårt och man måste slita men det går 🙂

   idawarg 2011-01-10 06:58:25
   Svara
 • Är det Balettakademin du går på? Är det riktigt tufft att bli intagen på din utbildning?

  Ida L 2011-01-09 21:02:35
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Yes det är på Balettakademien i Stockholm jag går! ja det är tufft att komma in där, speciellt om man är tjej! Kommer inte ihåg exakt men det var över 200 tjejer som sökte och 23st kom in. Men vill man så kan man 🙂

   idawarg 2011-01-09 21:19:29
   Svara
 • SV: Åhh, men gud så bra! I Sthlm finns allt, tur det 😉 Jag älskar dom också, hoppas vi kan träna i dem tillsammans någon gång när du kommer hem på sportlovet!! 😀

  Eller hur, det känns bra att slippa sötsuget & sådär – men jag tror att du har helt rätt!! Jag trodde att jag åt tillräckligt, men tydligen inte, så tack så jättemycket för tipsen, ska gå & käka en smörgås med keso nu 😀 Ska börja äta ÄNNU mer också, för jag tänker då inte hamna där igen! Tack för stödet, kusinvitmamin <3 PUSS

  vicky kusin 2011-01-09 20:12:10 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
 • Bästa bästa bloggen! Tack för all inspiration!!!

  Rosa 2011-01-09 18:30:43
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind