Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOLLYWOOD DOLLS IN ACTION

Idag har det varit fullt ös medvetslös! Repade drygt 4 timmar med mina fina tjejer i Hollywood Dolls! Vi har tränat in sång och stämmor och delat upp låtarna i vem som ska sjunga vad! Sedan har vi tränat koreografi och stagat upp 2 nummer! Kommer fortsätta med 3 timmars rep imorgon också 🙂 Nu kör vi tjejer!

Direkt efter detta begav jag mig till World Class Vasastan och sprang intervaller på springbandet! Hann springa en halvmil innan min PT Jocke kom och ställde sig framför springbandet så det stannade pga. att en sladd glappade 😀 vad är detta för PT? Haha men det var lika bra för sedan fick jag hjälp av honom med övningar till min skadade axel och sedan blev det mag och rumpträning.

Bokade även in nya träningspass med honom. Imorgon kör vi mördarpasset, CROSSFIT! Är lite skraj faktiskt! Förra gången vi körde det fick jag astmaanfall :S Men nu är det vinter och förhoppningsvis inte lika jobbigt med astman så det ska nog gå bra detta efter all konditionsträning jag kört under julen 🙂

Efter gympasset mötte jag upp min kyckling Sibel och tog en lång fika Alltid lika mysigt!

Här kommer lite bilder från dagens träning med Hollywood Dolls:

Christina, jag, Lilie, Natasha, Louise och Sofia

Eftersom Paulina tog kortet får hon en egen Idolbild här 🙂

Wihooo…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Spagat är ju så häftigt! Kan alla i bandet gå ner i spagat? Kram

  My 2011-01-04 12:10:09
  Svara
 • FAB FAB FAB!

  Chris 2011-01-04 01:36:30 http://scenbloggen.com/chrisjustice/
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga angående att stretcha och bli vigare.
  Jag har börjat träna dans mer seriöst nu förra hösten och är alltså fortfarande på den mer oviga fronten. Jag har haft rätt så bra diciplin under jullovet och stretchat ungefär varannan dag med ordentlig uppvärmning innan. Problemet är att jag nästan alltid har väldigt ont i mina bakre lårmuskler, som att jag har sträckt dem. Är detta normalt i ”början” och finns det något knep man kan ta till för att minska på det och stretcha mer effektivt? Skulle bli väldigt tacksam för svar! 🙂

  God fortsättning!
  MVH Ida

  Ida L 2011-01-04 00:19:46
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger