Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SÅNG OCH DANSTRÄNING

God Morgon Kära bloggläsare!


Idag är jag uppe med tuppen eftersom det är dags för sång- och dansrep med min tjejgrupp Hollywood Dolls. Ska öva in sång och dans till våran nya singel som kommer släppas snart! Den har det fina namnet ”Hollywood Doll” precis som vårat gruppnamn. Haha, varför krångla till det? Sedan ska vi även öva in en cover på en härlig låt från 90-talet 🙂 Ska bli superkul att träffa alla tjejerna idag!

Velourdressarna kommer från Millers.nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej ida! Jag gillar din blogg och tycker du har schysst inställning till livet med en härlig attityd. Men jag undrar varför du väljer att dum dumb-blonde-förklara dig genom att vara med i sunblock och nu Hollywood dolls? Varför väljer du att förmedla en sån sida av dig själv? Lycka till med allt iaf, oavsett beslut. Du är en grym dansare! Mvh Marie

  Marie 2011-01-03 13:27:58
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Hej Marie! Tack så mycket vad roligt att höra! Dumb-blond-förklara? Sunblock har haft det ryktet innan så jag förstår vad du menar, men det är inte så längre utan vi kör en seriös show med sång och dans! Som dansare och artist går man in i en roll och anpassar sig! När jag är med i Sunblock går jag in i en roll och jag gör mitt jobb och det är superkul och jag står absolut för det jag gör där! Om jag säger så här så gör jag ingenting jag inte skulle kunna göra framför min mamma!

   Vet inte hur du kopplar ihop Hollywood Dolls med Dumb-blond? Hollywood Dolls är en seriös popgrupp som kommer släppa en singel med Världens största skivbolag och våran singel har en känd låtskrivare skrivit och låten var egentligen till Pussy Cat Dolls men vi fick den! Vart kommer dumb-blond in? Förklara? Tack för din kommentar, jag uppskattar den! 🙂 Kramar Ida

   idawarg 2011-01-03 22:55:45
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt