Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IDAS NYÅRSKARAMELL

Kollade precis på en film jag spelade in på min mobil igår vid tolvslaget! Jag har en mycket kär vän som ÄLSKAR och MÅSTE se ”Ring Klocka Ring..” på TV:n på tolvslaget varje nyår och hon blir helt hypad och hysterisk just i detta ögonblick! Igår var det inte tillräckligt hög volym på TV:n och hon blev lite upprörd och det hände därför en liten olycka precis just då…

Haha Lilla P I love you ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hahaha. Herregud… vem var det egentligen som hade sönder glaset??

  NAVAS 2011-01-01 17:42:34 http://sofianavas.com
  Svara
 • Sv: Hehe, ja det är sant med tanke på vårt lilla träningsläger vi gjorde mellandagarna till 😉 Alltså, egentligen är nog bara rött te eller ört-te ”tillåtet” under en detox för det innehåller inget koffein men jag kommer kanske köra på grönt te nån gång ibland om jag känner stort behov av koffein, för det innehåller ju inte riktigt lika mycket som kaffe & så känns det ”renare” på något sätt tycker jag 🙂 Haha, guud, det förstår jag att de va tufft.. och tråkigt! :O Åh TACK, jag vet – jag tror också jag kommer må så himla mycket bättre 😀 Ja, honung är tillåtet (iaf i ”min detox” haha) så jag kommer kanske söta vissa grejer med det om jag har svårt med sötsuget. Fast det blir ju typ lika illa som socker i kroppen även om det är ”renare” så jag kommer försöka vara sparsam med det eftersom jag vill få ordning på blodsockret 🙂

  Åhhh, va kul, synd att jag inte är i Sthlm så vi kunde träna tillsammans!! Jajjemän, dock ska jag ut redan idag igen men heelt nyktert idag (det blev det nästa igår med) 😀 Haha, ja du är så sjukt duktig tycker jag! Ha det så bra nu & kör hårt på gymmet som vanligt, PUSS på dig med <3

  vicky kusin 2011-01-01 14:12:54 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på vicky kusins kommentar.

   Ja det var det jag tänkte men det är som du säger grönt te känns ”renare” än kaffe! Haha ja honung är ju så gott men det är ju typ socker! Ja det är jätte synd att du inte är här men du får komma och hälsa på snart tycker jag 🙂 Okej vart ska du ut idag? HC? hade du en bra nyårsafton igår förresten? PUSS på dig <3

   idawarg 2011-01-01 20:33:39
   Svara
 • hahaha 😀

  vicky kusin 2011-01-01 13:58:40 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt