Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GRYMMA KILLAR :)

Hittade detta dansklipp på dessa grymma killar och kände att jag ville dela med mig av det så här på tisdagsmorgonen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Det blev en lång kommentar från mig.

  De kommer till Malmö i februari om du är intresserad. http://www.thehipdrop.com/ Infon har inte kommit upp än.

  De är övergrymma.

  Eftersom jag är stor Youtube-dansvideos-nörd vill jag dela med mig av lite till dig som inte har lika mycket tid kanske, haha!

  http://www.youtube.com/watch?v=KanxGduAyD0 Dels denna med Ashley Gonzales och Scott Myrick, underbar!!

  http://www.youtube.com/watch?v=neLKkUkY_qA S**TKINGZ showcase från förra gången de var i Malmö. GRYM!

  En av mina favoriter, Kyle Hanagami:

  http://www.youtube.com/watch?v=mkl24rXxH7c

  Ah, det finns så mycket. Hoppas du gillar något 🙂 Och kanske upptäcker nåt nytt.

  Förövrigt har jag följt dig länge. Ända sedan början av blogg.se-tiden. Du är grym. Jag älskar när du skriver om träningträningträning. Så mer utav det!! Ännu mer, haha. Kan du inte skämma bort oss med mer bilder från lektioner också.

  Jag dansar själv, borta i Götet, och då street-isch. Om man nu ska kategorisera det. Men för att bli bättre (för det vill jag), måste jag börja dansa balett och övrigt, för mer kroppskontroll osv. Men jag har bara tid för balett en gång i veckan. Tror du det kan göra någon skillnad ändå, alltså ge mig mer kontroll osv. Har du några tips för att ta sig längre.

  Vad ger dig motivation att sträva längre osv?

  Och dessutom, mycket viktigt. Till skillnad från dig har jag lite kroppsfett (hehe) som jag skulle vilja bli av med. Men jag är redan relativt muskulös efter en tid som gymnast. Vad har du för tips för att bli av med vikt och oönskat fett, men inte förlora muskler. Mina laster är socker (tips på hur du lyckades sluta med det) och mackor. Och jag har väldigt muskulösa ben, vilket kanske är bra för dansen, men inte så snyggt (enligt mig). Finns det inget sätt att hålla dem muskulösa, men ändå ha dem smala. Hehe, jag ber dig om under här Ida.

  Tack och Hejsvej från Götlaborg.

  Ella 2010-12-29 15:04:33 http://ellaej.tumblr.com/
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   Tack för din fina kommentar! Svarar senare ikväll för ska på släktkalas och sedan mera träning 🙂 Hörs senare kram på dig

   idawarg 2010-12-29 15:13:36
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt