Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOLLYWOOD DOLLS

PUH! Har bokfört mitt företag hela morgonen/förmiddagen och halva eftermiddagen! ÄNTLIGEN FÄRDIG!

Just nu håller jag på att träna sång! Tränar på våran nya singel med tjejgruppen! Den heter ”Hollywood Doll” precis som vårat gruppnamn och kommer komma ut i början av januari! Wii längtar! Har mycket att stå i innan allt är klart för att släppa singeln så jag kommer åka tillbaka till Sthlm på torsdag och fira nyår och sedan kommer det bli fullt ös och hårt arbete för mig och de andra brudarna i Hollywood Dolls!

Bli gärna medlem i våran FaceBook grupp så får du snabbt reda på alla nyheter om gruppen!

Kolla också in våran hemsida www.hollywooddolls.se som just nu är under uppbyggnad 🙂

Kläder: Christian Audigier

Klackar: Belle Shoes

Smycken: Humanity

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Har du hört gamla glamgruppen ”The Hollywood Brats”. Påminner ni om dem? 🙂

  Fred V 2010-12-30 02:15:54
  Svara
  • Svar på Fred Vs kommentar.

   Hej Fred! haha nej det har jag inte men såg precis en bild! Utseendemässigt skulle jag inte vilja påstå det, men kanske en modernare version 😉

   idawarg 2010-12-30 07:26:46
   Svara
 • Hemligheten?

  Menar du den där boken och filmen ?, allt det var ett säljknep som usa är väldigt bra på att göra ;-)..det har visat sig att en del personer av dem som var med i filmen har insett att de sa saker i den som inte var bra, jag var på en gratis visning där jag blev intervjuad om filmen av någon från svenska dagbladet (tror jag han kom ifrån har inte kvar artikeln) en man som satt bredvid mig på visningen blev väldigt upprörd på mig för att jag sa vissa saker om sekvenser i filmen som inte var bra. nåväl hans inre saker som han kanske kommer till insikt en vacker dag 😉
  Jag kan hålla med om vissa saker om det…

  jag försökte maila dig med att klicka på kontakt tänkte maila lite förslag på saker som jag gjort utan tillsatser i maten men mailen fick jag tillbaka att den inte fungerar 🙁

  I morgon ska jag träna bodypump whoohoo som jag har längtat 🙂

  Linnea 2010-12-29 20:58:25
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Ja precis jag menar den boken/filmen! Ja jag har hört det! Tycker det finns mycket bra i boken och tror inte alls att allt är fejk faktiskt, men självklart tror jag inte allt stämmer 🙂 Har dock inte sett filmen! Haha då blev han besviken när du sabbade hans visioner där 😀 Oj då det får jag ta med teknikerna som fixar bloggen! Inte bra! Min mail är idawarg@hotmail.com 🙂 Åh ja BodyPump är grymt kul!!!

   idawarg 2010-12-29 22:18:14
   Svara
 • Hej Ida,

  Ville slänga in lite uppmuntran och pushning framåt,

  Du vet säkert redan om det men ibland stöter man på människor som har en attityd som gör att man kanske ger upp, Jag har lyckats nå alla mina mål jag har satt upp hittills i mitt liv och har snubblat över människor som har kommenterat osv men jag har ALDRIG gett upp vad som en har sagts. Lagen om attraktion är super viktig så det du vill får du det handlar om att inte ge upp, det finns saker man ska komma till insikter på vägen mot målen innan man får dem 😉

  Linnea 2010-12-29 15:02:17
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Tack för din kommentar! Låter som du vet om hemligheten 😉 Nej alltid råkar man ut för dessa bittra människor! Som tur är så blir jag ännu mer peppad av dem men tyvärr är det många människor som ger upp efter att ha fått taskiga och negativa kommentarer från dessa bittra människor! Tråkigt!

   idawarg 2010-12-29 15:16:45
   Svara
 • vad är grejen med ”gruppen”? vad gör ni? kan ni ens sjunga? är ni alla professionella sångerskor, har aldrig hört talas om ngn av er. Branchen är ju hård….. tror knappast att detta är ngt ni kmr kunna försörja er på, men det kanske bara är en kul grej 🙂

  Anna 2010-12-27 22:35:16
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Oj här var man positiv 😀 Grejen med gruppen är att vi kommer bli nya Spice Girls. Vi kan sjunga och jag och Natasha är även proffessionella dansare! De flesta i gruppen är, och är på väg att bli utbildade sångerskor, inte nu för att man behöver vara det för att hålla på med popmusik! Vi sliter hårt just nu med sång och dansträning och har en grym singel som egentligen är skriven för PussyCat Dolls, men vi fick den istället! Självklart är det hur svårt som helst att lyckas inom musiken och det vet vi och vi håller inte på med detta för att bli miljonärer utan för att det är detta vi älskar att göra!

   idawarg 2010-12-28 17:00:05
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg