Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INSPIRERAD

God Morgon alla fina!


Känner mig väldigt inspirerad idag! Vaknade 07.45 och studsade upp! Är nästan så inspirerad att jag inte riktigt vet vart jag ska göra av all energi! Haha! Idag hade vi tänkt att åka slalom men det blåser och snöar endel så det får nog bli lite pulka istället och sedan  gymmet istället! Är grymt sugen på ett härligt styrkepass!

Är i bra form just nu men har i år tänkt att komma i superform och gå upp några kilo i muskler! Detta kommer innebära otroliga mängder mat för min del 🙂 Inte mig emot!

”Människan är bara en produkt av sina tankar.

Det hon tänker blir hon.”

– Mahatma Gandhi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida,

  Bra att du håller igång, min träning på gymmet har inte blivit av under helgen har en förkylning i kroppen som inte bryter ut spott och fräs 😛 men i dag ska jag ut och promenera lite känns verkligen i kroppen när man inte rört på sig, i går gjorde jag yoga och dansade lite hemma bara för att inte slappa efter med träningen, tack för inspirationen 😉

  Linnea 2010-12-26 11:31:30
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Åh jobbigt med dessa förkylningar alltså! Är också lite snorig och hängig efter all skidåkning så får se hur det går på gymmet idag! Yoga är ju bara för underbart! Man mår så bra av det! Kör du själv hemma då?

   idawarg 2010-12-26 11:37:21
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Hej Ida,

    Ja jag gör lite yoga övningar som jag lärt mig på gymmet hehe,
    Jag ska ta mod till mig och våga mig på att prova en klass på worldclass som jag sett, de som jag känner tränar inte på gym och vill heller inte hänga med på den. Är lite blyg och rädd men måste utmana mig själv för att träna bort hjärnrädslorna för att komma vidare. Jag utmanar mig själv hela tiden på sånt som också är en del att gå ner i vikt hehe. Jag har byggt muskler nu sen februari i år superkul att se förändringarna. Underbart friskt ute med promenaden ska verkligen fortsätta med den grejen nu har saknat powerwalks har broddar som hjälper till så jag slipper halka allt för att fortsätta med träningen hehe 😉 Matlagningen är på topp nu för mig har gjort egna marinader utan tillsatser som blev super bra hehe.

    🙂

    Linnea 2010-12-26 12:57:22
    Svara
    • Svar på Linneas kommentar.

     Härligt 🙂 Jamen självklart ska du våga dig in på gymmet! Vad kan hända? Vad gör det om det skulle bli fel? Alla har fullt upp med sitt eget så tänk inte vad andra tycker utan kör bara på! Promenader är underbara i detta vackra vinterväder vi har nu! Kul att du tagit tag i det och börjat träna och bygga muskler och att du äter så hälsosamt! Låter som du har en hel del att lära mig på matfronten 🙂

     idawarg 2010-12-26 22:46:53
     Svara
     • Svar på idawargs kommentar.

      Tack för uppmuntran :-),
      I stället för att tänka lära sig, tänk i stället att låta dig inspireras för personlig utveckling av dig själv 😉 Det är bara att maila så skickar jag tips på var du kan handla bra och roliga råvaror 😉 jag säger så därför att jag känner att detta är din blogg och du kommer att fortsätta göra ett bra jobb på det 🙂 Haha jag kan riktigt se dig springa runt i olika mat affärer och ta kort hehe…Min förkylning är snart borta sköljer bort den med citron och ingefärsvatten, ta bort skalet från citronen lägg fruktköttet i en tillbringare häll på med vatten in i kylskåpet med det, skala ingefärsroten och hacka upp den koka och drick vattnet du kan även hälla i vattnet tillsammans med citronen när vattnet svalnat och du kan använda samma rot ett par gånger vid uppkok. Japp du får pissa mycket men det är väldigt effektivt hehe 😉

      Linnea 2010-12-27 15:50:23
      Svara
      • Svar på Linneas kommentar.

       Det är sant, jag är ganska bra på nyttig mat jag med men har aldrig tid att laga ihop gida recept bara! Haha ja tack för tipset! Ja då kissar man nog ut förkylningen och det är ju bra 😀

       idawarg 2010-12-27 21:27:29
       Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind