Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN KOPP PROTEIN

God kväll!

Efter det hårda träningspasset idag var jag så sjukt hungrig så jag rättare sagt hällde i mig mängder av spagetti och köttbullar! Det var inte igår man käkade det 🙂 GOTT! Efter det blev jag så trött så jag la mig på soffan och somnade 10 min innan farmor och farfar kom på fika! Välbehövlig powernap!

Pratade även med min PT Jocke i telefonen och taggade till inför den hårdträning vi ska köra nu när jag kommer upp till Stockholm igen! Wiii…

Just nu sitter jag uppe och jobbar med mitt företag. PUH! Papper, kvitton och fakturor överallt! Dricker även en kopp med proteinpulver och vatten eftersom jag inatt vaknade i hunger och var tvungen att gå upp och käka 😀 Haha det är det jag säger, ”hungrig som en Warg!”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt