Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JULAFTONSTRÄNING

Nu har jag och lillebror varit ute i skogarna och kört skidor så det visslar om det! Kunde välja på 2,5km, 3,5km eller 6,5 km. Stönig som jag är valde jag självklart 6,5:an, fast jag egentligen inte har kondisen till det eftersom jag inte tränar så mycket kondition och har absolut inte rätt teknik i min längdskidåkning än 😀

Hahaa jag höll helt seriöst på att avlida i spåret! Efter 1 km kände jag av mjölksyran i armar, ben och höftböjare efter onsdagens skidåkning men jag klarade det! Blev sammanlagt 7 km skidåkning idag då! Var helt död när jag kom hem, men kände ändå att lite styrka skulle sitta fint! Därför blev det ett litet styrkepass med mamma framför julgranen för mage, rygg och bålstabilitet! Det passet berättar jag mer om imorgon!

2 trötta och svettiga Wargar…

Nu blir det återhämtningsmål i form av banan och minikeso! Måste alltid få i sig protein(tex.keso) och snabbakolhydrater(tex. frukt) efter ett träningspass för bästa återhämtningen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Härligt med skidåkning 🙂

    anna N 2010-12-24 15:33:37
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind