Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ONSDAG

Lång dag i skolan!

Först hade vi afro med den Malin, sötaste läraren jag haft! Vilken utstrålning tjejen har alltså! Har haft afro i 3 dagar nu och SHIT vilken träningsvärk i nacke och rygg jag har! STÖRT konditionskrävande men mycket roligt!

Efter det så hade vi teater i 4 timmar! Puh! Det är roligt men jag får verkligen kämpa med att hålla koncentrationen uppe! Idag fick jag testa min scen med alla repliker fö första gången. Jag spelar en 10 årig bortskämd och elak unge 😀 Haha, kul faktiskt!

Nu ska jag ha en mysig kväll med sötaste!

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Fannie Redman