Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

Shit vilken dag!

– KLEINTEKNIK. Försov mig lite! Gick upp ur sängen kl 8.30 och stod på balettakademien 9.00 och hade kleinteknik i 1 timme och 15 min!

– JAZZ. Hade endast 15 min rast då jag hann köpa en kaffe och ta på lite conceale under ögonen, innan det var dags att ha jazzklass tillsammans med 2:orna. Var lärarmöte idag så därför hade vi en jätte gullig tjej som heter Sandra. Var verkligen hu roligt som helst och jag kände att hennes still passade mig 🙂

JAZZ. Yes vi hade 2 st jazz klasser idag! Inte mig emot eftersom I ♥ jazz! Dock är en jazzuppvärmning väldigt påfrestande och idag blev det 2 st så var helst yr och illamående efter att ha gjort klart 2:a uppvärmningen på en dag! hade sista klassen med V idag för detta året! Har verkligen varit underbart att ha V denna perioden! Känner verkligen att jag har börjat hitta rätt och V får mig att jobba till 100%! Thank you Viking ♥

– TEATER. Ojojoj vad yr jag var! Vet inte vad som hände! Tur att vi övade en scen som jag inte gjorde så mycket i!

– TRÄNINGSRUMMET. Har ont och är stel i kroppen efter lördagens hårda gympass så jag rullade på min fantastiska boll i någon timme och mjukade upp musklerna 🙂 NICE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt