Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MYS

Idag har jag varit duktig och fixat med saker jag borde gjort för länge sedan! Försäkringsgrejer, företagsgrejer, CSN grejer, tvätta och färga utväxten på håret 😀 Mår i alla fall mycket bättre nu! Tror det var vila kroppen behövde 🙂

Just nu sitter jag och dricker kaffe och äter banan med keso och kanel. MUMS! Myyysigt!

Ska även svara på lite kommentarer från er som jag inte hunnit den senaste tiden…

Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag har ganska mycket att lära inom smink världen, kan i princip enbart kladda på mascara och foundation och om jag har tur lite kajal men då ska jag ha tur 😉 haha.
  Annars är allt bara fint med mig håller på och pluggar och pluggar men snart ska jag med pappa sidan familjen åka till Florida över jul så jag klagar inte. Hörde att pappa o Gunbritt skulle upp till åmål i helgen på glögg hos wargens. Va längesen de va vi sågs sist minns inte ens när de va. Knäppt. Hur går de med dansen? Och hur kul är de inte att vara med i ett popband? Lilla barndomsdrömmen som slår in typ. haha. Förstår inte hur du orkar flänga hit och dit varje dag men de är sjukt kul att kunna följa ditt liv genom bloggen 🙂 HOPPAS DU MÅR BRA!
  Kram

  ps. JAG ÄLSKAR VERKLIGEN MIN ONEPIECE <3

  camilla 2010-12-02 19:40:10 http://camillasskor.wordpress.com
  Svara
 • Jag har ganska mycket att lära inom smink världen, kan i princip enbart kladda på mascara och foundation och om jag har tur lite kajal men då ska jag ha tur 😉 haha.
  Annars är allt bara fint med mig håller på och pluggar och pluggar men snart ska jag med pappa sidan familjen åka till Florida över jul så jag klagar inte. Hörde att pappa o Gunbritt skulle upp till åmål i helgen på glögg hos wargens. Va längesen de va vi sågs sist minns inte ens när de va. Knäppt. Hur går de med dansen? Och hur kul är de inte att vara med i ett popband? Lilla barndomsdrömmen som slår in typ. haha. Förstår inte hur du orkar flänga hit och dit varje dag men de är sjukt kul att kunna följa ditt liv genom bloggen 🙂 HOPPAS DU MÅR BRA!
  Kram

  ps. JAG ÄLSKAR VERKLIGEN MIN ONEPIECE <3

  camilla 2010-12-02 19:40:10 http://camillasskor.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind