Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PT-TRÄNING

Yes då var ännu en dag med skola och träning avklarad! Idag har vi varit typ 6 st på klasserna i skolan eftersom de flesta i klassen har varit och jobbat ihop penga till våran klasskassa 🙂 Duktiga klasskompisar man har!

-KLEINTEKNIK. Jätte skönt att starta dagen med denna teknik som verkligen får en att ”komma upp på benen” och hitta tyngden ner i golvet. Haha ni som inte är dansare förstår säkert inte vad jag snackar om men det är nödvändiga saker för en dansare i alla fall 🙂

-BALETT. Helt underbar klass idag! Var sådant fokus och alla jobbade så bra! Önskar att vi alltid är så få så man får ha E för sig själv 🙂 <3

– MODERNT. Hade enskilda samtal idag på móderna klassen vilket var bra för mig eftersom jag ändå skulle iväg på rehabträning mitt i klassen. Berättade om alla mina skador för min lärare och att jag hålle på att ordna upp allt så det var bra 🙂

– PT-TRÄNING. Så himla glad att jag har en så duktig PT som Jocke! Träningarna med honom har verkligen hjälpt mig i dansen hur mycket som helst! Idag tränade vi rotator kuff och triceps samt hjälpte han mig med min skadade/överansträngda axeln som jag har problem med! Fick en plågsam massage ;D Haha men nu känns det mycket bättre!

Här har ni mitt fina gym World Class Vasastan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind