Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK.

Hey Guys!

Underbar måndag!

– MUSIKKUNSKAP. Inte riktigt det roligaste ämnet enligt mig, men det gör inget eftersom jag använde hela lektionen till stretching istället (medan jag lysnade på läraren självklart)! Börja närma mig splitten mer och mer nu och det känns underbart! I feel sooo OPEN 😀

– JAZZ. Våran lärare började lektionen med att hålla ett långt tal. Vi har inga betyg på vår skola men han talade om för oss att han tycker det är dåligt och tänker sätta betyg på oss i alla fall och kommer sätta upp dem så alla kan se på skolan och även lägga ut dem på FaceBook. Haha han är rolig han! Vi kommer inte bli bedömda på hur duktiga dansare vi är utan hur vi är som elever, alltså hur vi uppför oss på lektion, hur vi tar korrektioner, vilken attityd vi har, vad vi har på oss och närvaro. Mmm så är det! Jag ligger nog illa till nä det gäller klädval. Han vill att vi ska ha så tighta kläder som möjligt, men eftersom skolan är så J*ÄVLA kall går inte det för mig utan jag måste ha på mig tjocka varma kläder för att hålla värmen uppe! Ä jätte lätt att skada sig när det är så kallt och jag tänker inte offra det för att få ett bättre betyg! I alla fall så sa han många bra saker! Efter det hade vi klass i 1 timme och 15 minuter. Var lite måndagsseg i både hjärnan och kroppen men det gick ändå bra!

– BALETT. Jag har sagt det förr och jag säger det iegn! Jag ÄLSKAR våran balettlärare! Han ä helt underbar! Jag älskar balett igen! När jag gick på Kuhlers för Hanna så tyckte jag balett var det roligaste! När jag började balettakademien har jag hatat balett! Nu älskar jag balett igen! Tack E!

– TEATER. Var på teatern i 15  min. Hann inte göra så mycket mer än att prata igenom kläder till vå föreställning.

– KIROPRAKTORBEHANDLING. Jag har blivit mycket bättre, mjukare och rörligare! Mitt bäcken är fortfarande stelt men det är bättre! Anna på Vasastans Kiropraktorklinik tycker att min kropp svarar mycket bra på behandlingarna och nu behöve jag inte komma tillbaka för ens om 3 veckor 🙂 YEY!

Nä nu ska jag äta och sedan blogga mera…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Okej gud vad bra priser! Jag ska verkligen försöka ta det lugnt. Vi har temavecka så jag försöker och det innebär att det inte alls är lika tufft fysiskt som tur!
  🙂

  Naomi 2010-11-23 19:36:49
  Svara
 • Ja jag ska nog ringa dit! Min jazzlärare sa att jag ska köpa speciella byxor att träna i så att det hållar fast min muskel. det dumma är att jag har gjort allt det där för att jag är så dum. jag vill prestera så bra i skolan ibland säger jag till läraren att jag inte kan hoppa, stretcha mm. men det tar emot något förskräckligt, känner mig så mesig. Men jag vet att det är viktigt.
  Hur mycket kostar det att gå dit? har du ett nummer?

  Kram och tack snälla för svaret

  Naomi 2010-11-22 20:40:06
  Svara
  • Svar på Naomis kommentar.

   Ja jag vet jag ä exakt lika dan och dansade på min skada i ett år! Nu har jag betalat nästan 10 000 kr i rehab ochj jag har kompenserat så min kropp är sne så var försiktig och dansa inte på det för ens du blivit undersökt! Det är sjukgymnast så jag tro det kostar 150kr försat gången och sedan 70kr gång 🙂 Billigt! Tyvärr har jag inte nummer men googla feel good östermalm så hittar du säkert dit 🙂
   Kram på dig tjejen och jag säger ännu en gång, TA DET LUGNT fö jag vet hur ambitiös du är 😉

   idawarg 2010-11-22 20:54:01
   Svara
 • Hej Ida! 🙂
  Hoppas du mår bra! Jag tänlte bara fråga råd. Jag har nämligen fått en muskelbristning i hamstring (det är inte en jätteilla bristning, men det gör fortfarande ont) Jag har gått till naprapat och fått rehabövningar som jag ska göra. det blev bättre först men eftersom jag hade tävling en vecka efter skadan drog jag nog upp det igen… Nu känns det ännu sämre eftersom jag dansar hela tiden. vad ska jag göra? Det känns som rehabträningen inte hjälper! Ska jag stretcha lite eller inte alls, alla säger olika.

  Kram på dig
  // Naomi

  Naomi 2010-11-22 19:41:50
  Svara
  • Svar på Naomis kommentar.

   Ajajaj! Stretcha inte! Inga flatbacks, stretch eller ytterlägen innan du har kollat upp det ordentligt! Ring till Feel Good på Östermalm imorgon och be att få prata med Carl Askling. Han är expert på hamstring! Lova att vara superförsiktig innan du fått hjälp Naomi! VIKTIGT!
   Kram Ida

   idawarg 2010-11-22 20:08:02
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind