Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MOT RÖKNING

Någonting som jag verkligen är emot är rökning! Hur kan man vara så dum mot sig själv så man utsätter sig för något sådant vidrigt?! Jag kan inte förstå?! Själv har jag ALDRIG ens testat att röka och kommer ALDRIG göra det heller!

Det värsta jag vet är när någon drar upp en cigg och börjar röka på en uteservering när andra folk tex. sitter och äter! Så jävla själviskt! Eller när man är på väg och går någonstans och hamnar bakom en som röker! FY! Äckligt!

Ja ni har nog förstått vid detta laget vad jag tycker om rökning, därför tackade jag självklart JA när jag fick denna fina inbjudan av Linda Skugge…

Tack så mycket! Ser jag fram emot!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind