Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIG MED SIBEL IKVÄLL :)

Yes mitt liv vekar sakta men säkert börja ordna upp sig! Har nu en dator som fungerar och idag fick jag även hämta ut en helt ny iPhone eftersom min gamla tydligen var stendöd 😀 GÖTT! För en halvtimme sedan fick jag även börja äta mat med färg på och det betyder att jag nu får dricka kaffe igen! Wihoooo! Ska hälla i mig några liter nu ikväll så kommer jag hoppa omkring som en duracellkanin på scenen ikväll 😀 Haha!

Nä men ikväll är det dags! Ska äntligen få stå på scenen med min älskade Sibel på klubben Ambassadeur här i Stockholm! Hon har promotionturné för sin nya singel ”United as one” med DJ Alex Sayz och jag har fått i uppdrag att koreografera och dansa 🙂 Sibel kommer även hon att dansa med i koreografin med mig och Sanna (den andra dansaren)! Kommer bli grymt! Dags att göra mig redo för soundcheck!

Det är denna låt vi kommer köra till…

T.A.T.U. TIMES


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Förlåt för sent svar, har inte bloggat på hela veckan så ligger efter med kommentarerna!

  Sv; med mej är det bra, med dej me?? 🙂

  Nathalie Nyrén 2010-11-20 11:43:02 http://nathalienyren.blogg.se
  Svara
 • Förlåt för sent svar, har inte bloggat på hela veckan så ligger efter med kommentarerna!

  Sv; med mej är det bra, med dej me?? 🙂

  Nathalie Nyrén 2010-11-20 11:43:02 http://nathalienyren.blogg.se
  Svara
 • Kul med spelningar! När får jag komma upp för att kolla när du är ute och spelar då? Vore verkligen hur kul som helst. Nu på förmiddagen har jag skickat iväg lite frågor till dig som du kan svara på, detta kommer bli riktigt bra!

  Hur mår du idag då? 🙂

  Marcus Å 2010-11-20 11:23:11 http://slipsens.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind