Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NY TV

Sitter och väntar på min nya TV som ska komma vilken minut som helst! Är lite orolig över om jag orkar bära upp den hela vägen in i min lägenhet med denna otroliga träningsvärk som jag har 😀 haha annars ringer jag Jocke så får han bannemej komma hit och hjälpa till eftersom det är han som har orsakat denna värk ;D

Fick förfrågan om vad det var för TV jag beställt! Jag var ute efter en så billig som möjligt eftersom jag nästan aldrig ser på TV och absolut inte film. Jag kollar enbart på Vakna med The Voice på morgonen 😀 De billigaste är ju plasma TV:arna men eftersom jag även ska ha min TV som dataskärm så kunde jag inte beställa en plasma eftersom det kan bli inbränningar på dem om man har dem som dataskärm så jag köpte denna SONY 40″ LCD KDL40BX400AEP från Elgiganten! 

Har fått för mig att Sony gör grejer med bra kvalite så därför beställde jag denna och hoppas på att den håller i många år!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind