Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSVÄRK

Ojojoj. Jocke, I hate you! Haha nej då! Har sådan fruktansvärd träningsvärk i vader, lår och rumpa så jag kan inte ens böja på knäna! Igår på PT-träningen körde Jocke slut på varenda muskel i hela benen!

Idag däremot körde han slut på varenda muskel i armarna! Så imorgon kommer jag klaga över det! Känner på mig att det kommer bli en smärtsam dag 😀

Nä men på ett sätt är det härligt med träningsvärk eftersom då vet jag att jag tagit i ordentligt och att musklerna växer och det vill jag ju! Ser och känner verkligen på min kropp att den blivit starkare och det är mycket positivt!

Efter hela dagen i skolan och gympasset gick jag tillbaka till skolan för att repa med min kyckling Sibel! Hon var jätte duktig och satte all koreografi jag gjort till henne 🙂 Kommer bli grymt på fredag!

Så här sliten såg jag ut efter denna tuffa dag…

Lånade bild från Sibels blogg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind