Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MÖTE MED SKIVBOLAGET

Nej nu får det vara nog med bloggstopp! Förstår att ni saknat mig! Nästan så jag saknat mig själv! Lämnade in min iPhone på verkstad idag så den får jag inte för ens om 2 veckor 🙁 Datorn är fortfarande lika död, men har fått lånat ett Äpple av en fin människa så jag klarar mig fint! 🙂

Har hänt och händer mycket nytt i mitt liv just nu! Har bla. köpt en ny TV. Hahah idiot kanske ni tänker nu! Hennes mobil och dator har gått sönder och hon går och köper en ny TV 😀 haha nä men det är så att det är skärmen på min laptop som gått sönder och därför har jag köpt en TV som jag kan koppla in datorn och använda TV:n som skärm. Smart va?

Sedan händer det massa nytt med tjejgruppen! kan inte riktigt fatta att det händer!  Våran manager från LA är här nu och han är riktigt trevlig! Var på möte i söndags och sjöng för honom och han berättade massor om vad som händer! 🙂 Wiii… Nu alldeles snart ska jag även följa med på ett viktigt möte med vårat skivbolag. Spännande!

Här kommer bilder från våran mysmiddag i söndags.

Tasha & Jag.

Jag & bortskämda Paulina ;D

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • I incredibly like cocks! Big/Medium/Small never mind – come into my private room and show Yourself on cam2cam.uuh yeah i like all kinf of men the importa are the always be hot and horney with me your cock

  Live Sex 2011-01-24 18:01:34 http://www.livesexclub.net/
  Svara
 • Vzhladom k tomu, ja neviem, co môžem. Ale teraz môžem povedat, že to spôsobila mi docela velký záujem.

  SexCams 2011-01-24 00:23:00 http://www.webcamvice.com/
  Svara
 • Fina bilder 🙂

  Amanda - MANDOSA 2010-11-16 13:13:46 http://mandosa.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt