Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄNDRADE PLANER

God Morgon!

Ändrade planer här! Egentligen skulle jag stannat i Åmål en dag till för att gå på släktkalas och sedan på Halloweenfest hos Fia med alla Åmålsbrudarna! MEN pga. många orsaker måste jag tillbaka till Stockholm idag! Jag som hade köpt en outfit som jag verkligen såg fram emot att ta på mig! Älskar att klä ut mig och älskar därför halloween då man kan spöka ut sig så mycket man vill utan att folk tror man är dum i huvudet 😀

Förra året såg jag riktigt sjuk ut! Haha scäääry Wolfie…

År 2008 körde jag på lite mer dirty! Skule egentligen inte vara med på festen då men det blev ändrade planer i sista sekund och då var min fina vän Lilla P äddaren i nörden och lånade ut denna fina sjuksysteroutfit…

Som sagt verkligen tråkigt att jag inte kan vara med ikväll men jag önskar er alla andra världens roligaste kväll! Jag skickar all min kärlek till er ♥

I alla fall blir det Stockholm idag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt