Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MOT OSLO

God Morgon kära vänner!

Jag skulle vilja varna er för att jobba som popartist! Haha i alla fall ställa in er på mycket ändringar i schemat! Först hade vi gig inbokat torsdag (idag) i Oslo. Sedan blev det kanske torsdag, fredag och lördag. Sedan blev det ändrat till bara torsdag och igår blev det inställt och inatt blev det bokat igen. Snacka om att göra många ändringar i den mentala inställningen 😀 I alla fall så blir det Norge och Oslo idag med bästa solflickorna Andrea och Annica 🙂 Blir så glad av dessa fina små flickor <3

Blir så glad av våra låtar också!!!

In action.

Idol bild!

Intervju.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • sv: tack! jag älskar den 🙂

  Z A N D R A :) 2010-11-04 11:51:06 http://decevven.blogg.se
  Svara
 • Hej!

  Kika gärna in i EnelfindelMar, en smyckesblogg med handgjorda och alldeles unika smycken gjorda av mig. Garanterat ingen annan på stan som har de smyckena 🙂 Kanske hittar du något som passar just dig, eller varför inte se efter om Du hittar någon fin julklapp till någon du tycker om!

  Härligt med dans förresten, hur länge har du dansat? 🙂 Dansar själv. Just nu är det samba och karnevaldans för min del. Innan var det balett, jazz,salsa,bachata,street och modern. Saknar att dansa så mycket! Det är livet. Men nu blir det inte så mycket av dansen, har precis fått en liten bebis 🙂 När han börjar på dagis blir det förhoppningsvist lite mer dans för min del. Ser så härligt ut på dina bilder!

  Kram Charlotte

  Charlotte 2010-11-04 10:19:35 http://www.enelfindelmar.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind