Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RASTLÖS

Är så sjukt träningssugen! Jag vill till gymmet och köra! NUU! Ingen som har tid eller vill hänga med mig idag så jag får väl helt enkelt springa 60 varv runt huset och sedan köra armhävningar och situps igen, gjorde det imorse nämligen 😀

Har varit på stan och käkat thaibuffe med mor och far och sedan varit och fikat med en en vän från Åmål som heter Emelie! Var mycket trevligt! Vi tittade även in på min gamla dansskola här i stan där min vän Alexander hade Workshop 🙂 Var nog därför jag blev så träningssugen! Hör du det Alex, det är ditt fel att mina ben kliar och vill hoppa och studsa nu ! 😀

Nä men nu ska jag hitta på något! Får se vad det blir! Spännande!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida! jag ställde dig en fråga för några veckor sedan men du kanske inte har sett det.
  iaf så tävlingsdansar jag i disco och jag vill bli vigare. vi övar inte så mycket sånt på träningarna så jag antar att jag får ta tag i det själv, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. jag vill bli vigare i benen och i ryggen, men som sagt jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt:p. har du några tips? är jätte tacksam för svar.

  kram

  Johanna 2010-11-03 17:52:23
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Tjejen! Oj förlåt nu kommer jag ihåg! Hade planerat att svara men har haft fullt ös så bra att du påminner! Svarar i ett inlägg imorgon 🙂 Kramar ida

   idawarg 2010-11-03 17:57:17
   Svara
 • jätte kul att du vill vara med i dagens blogg 😀 vinnaren publiceras senare ikväll 😀 LYCKA TILL!

  R E F F L A N 2010-11-03 17:45:57 http://refflan.blogg.se
  Svara
 • svar: fan va najs! 😀 så du tjänar pengar på bloggen elr? 🙂
  jag har bloggen för skojs skull bara ^^

  ♥ johaansson's ♥ 2010-11-03 17:42:53 http://johaanssons.blogg.se
  Svara
 • svar: oh, har du managers, fan va najs 😀 varför har du managers? 😛
  nepp, J I L L I Z har gjort min design ^^

  ♥ johaansson's ♥ 2010-11-03 17:21:21 http://johaanssons.blogg.se
  Svara
 • SV; Tack så mkt<333333

  Andrea 2010-11-03 16:39:38 http://lovemyblog.blogg.se
  Svara
 • snygg bloggdesign du har! 😀 har du gjort den? ^^

  ♥ johaansson's ♥ 2010-11-03 16:26:08 http://johaanssons.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind