Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FAKE TIMES

God Morgon!

Tvättar scenkläder, äter frukost, kollar på TV:n, bloggar och beställer tågbiljetter till Oslo! Haha gäller att vara effektiv! Ska nämligen iväg en sväng till Norge och Oslo imorgon för att giga med Solflickorna igen 🙂 Ser jag fram emot!

Nu ska jag förbereda mitt utseende och smörja in mig med massa Brun utan Sol och sätta på lite fina lösnaglar! Många av er kanske anser att BUS inte blir snyggt utan bara orange/gult. Men jag säger alltid så här att jag är hellre orange/gul än vit! Haha sedan måste jag även säga att det beror verkligen på vilken BUS man använder! Tro mig jag är expert! Min absoluta favorit är LOREAL´s! Köpte en i Karlstad igår! Kostar 175kr, men det är den värd!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind