Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORGONSTUND

Vaknade vid 9.00 och studsade upp och gjorde lite situps och armhävningar och käkade sedan det här…

Havregrynsgröt med äpple, kanel och havremjölk.

Sedan har jag suttit och skrivit klart en intervju som kommer komma upp alldeles snart här i bloggen. Kommer bli grym! Den handlar om träning, kost och viktnedgång! Kommer vara före och efterbilder mm. Mycket bra inspiration!

Nu ska jag träna lite på min sångläxa och sedan göra mig iordning för idag kanske det bär av till Karlstad för lite shopping med min bästa Fia <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag dansar för DCSW här i Åmål. Jag håller på att välja program inför gymnasiumvalet, det är bara det att jag undrar hur gammal man måste vara för att gå på balettakademin? För jag väljer mellan dansen och läkarutbildningen och det är jätte svårt! Dans är något som jag verkligen älskar och jag kommer förmodligen ångra mig om jag inte väljer det. Men jag vill heller inget annat än att få en bra utbildning inom något som jag tycker är kul.
  Behöver bara lite svar på några frågor om det är OK?
  -Tycker Du att balettakademin är något jag ska söka till?
  -Är det mycket vanliga lektioner eller är det mest träningar?
  -Vad kan man bli efter man har gått ut?

  Skulle bli jätte glad för svar!
  Kram Hanna

  Hanna 2010-11-02 10:46:29 http://www.henibeni.bloggplatsen.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag dansar för DCSW här i Åmål. Jag håller på att välja program inför gymnasiumvalet, det är bara det att jag undrar hur gammal man måste vara för att gå på balettakademin? För jag väljer mellan dansen och läkarutbildningen och det är jätte svårt! Dans är något som jag verkligen älskar och jag kommer förmodligen ångra mig om jag inte väljer det. Men jag vill heller inget annat än att få en bra utbildning inom något som jag tycker är kul.
  Behöver bara lite svar på några frågor om det är OK?
  -Tycker Du att balettakademin är något jag ska söka till?
  -Är det mycket vanliga lektioner eller är det mest träningar?
  -Vad kan man bli efter man har gått ut?

  Skulle bli jätte glad för svar!
  Kram Hanna

  Hanna 2010-11-02 10:46:29 http://www.henibeni.bloggplatsen.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt