Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INTERVJU ” FRÅN ZÄLEN TILL INZAINO!” – ZAIN ODELSTÅL

Namn: Zain Odelstål
Ålder: 24
Jobbar som: Frilansande dansae och koreograf
Favoit mat: Vad som helts som är spanskt
Favorit dansare: Man: Blake Mc Granth Tjej: Jennie Widegren
Drömkropp: Chaninng Tatun

Efter otaliga (och en del uteblivna) besök på SATS i ca 5 år bestämde sig Zain en gång för alla att komma i form. Han har tränat med träningsverksamheten Body by LUWA. Ni hittar dem på FaceBook gruppen Body by Luwa. Kommer göra ett eget inlägg om dem senare!

Zain: ”Jag förlorade 11 cm runt magen och har gått ner 10 kilo på 8 veckor. Det har varit jävligt jobbigt men nu är jag mer sugen än någonsin att gå till träningen. Jag har gått från Zälen till inZaino :D”

Vikt före: 80 kg

Vikt efter: 70 kg

– Wow, vilket resultat! Vad motiverade dig till att göra detta?
Min förebild och att jag vill modella. Jag tror att om man är starkare och mer fit öppnar man dörrar till fler jobb!

– Hur har du gått till väga? Har du använt dig av en PT? Hur många gånger i veckan tränar du och vad?
Jag har tränat på LUWA 3-4 gånger i veckan i en liten grupp om 4-6 pers med en tränare. Vi kör en crossfit- träning med influenser av boxning. Nu vill jag bygga muskler också så nu har jag börjat köra med tyngder i gymmet, men vi kör mest med egen kroppstyngd eftersom jag inte vill ha de bulliga musklerna utan de deffade väldefinierade musklerna.

– Vad är ditt bästa tips till alla som har svårt att hålla motivationen till träning uppe i mer än en vecka?

Du måste ge kroppen en chans, det tar mer än en vecka för kroppen att vänja sig och att se resultat. Träna på LUWA eller hitta någon annan som vet vad de pratar om! Sist men viktigast, det finns inga genvägar det gör ont det är jobbigt!

– Kan du berätta lite om hur du har lagt upp din kost för att nå detta resultat?

Min tränare på LUWA har lagt upp den åt mig från vecka till vecka. Det handlar mest om att hålla en jämn förbränning under hela dagen, jag äter var tredje timme och är väldigt noga med att undvika socker härdat fett, mjölk och är försiktig med kolhydraterna. Det är jobbigt i början men sen kommer man in i det och förstår inte varför man inte har gjort så hela tiden? Man mår bättre, har mer energi och man får inga sockerdippar!

– Har du några tips på hur man håller disciplinen för att hålla sin diet och inte falla dit för godsaker?

För mig var det ganska självklart, jag hade nått botten och fick en chans att förändra mig själv så jag tog den. Men det jag skulle säga är att man måste undvika allt socker hela tiden för om man bara smakar så kommer suget tillbaka! Det tar typ 5 dagar för sockersuget att försvinna. Men mitt enda tips egentligen e bara att bestämma sig för man kommer få resultat!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Okej, hur i helevet gick detta till? Fy fan för en snygg kille! Oh på endast 2 månader. Okej jag vill också! Sjukt inspirerande! Mer av detta!!!!

  Sam 2010-11-03 07:38:06
  Svara
  • Svar på Sams kommentar.

   Ja ellerhur är det helt stört! Det går om man vill men man måste ha en jävla disciplin! Kommer skiva mer om projektet senae idag 🙂

   idawarg 2010-11-03 08:48:52
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt