Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUPERIOR CHALLENGE 2010

Efter Idol igår var jag på Superior Challenge i Hovet och kollade! Skulle egentligen varit med och dansat med Reza ”Mad Dog” Madadi men eftersom jag gjorde Idol så gick det inte! Kul att få se mina superduktiga klassvänner dansa uppe i buren innan Reza skulle fightas!

Måste säga att jag tyckte det var väldigt roligt att kolla på alla matcher, speciellt Rezas! Den motståndaen han skulle haft egentligen hade ställt in och kunde inte vara med så han fick möta en kille i viktklassen över! Det syndes verkligen skillnad på storleken och jag var jätte nervös innan att Reza skulle få stryk eftersom han såg så liten ut jämfört med motståndaren! Men Reza hade publiken med sig och vann överlägset! Grym match!

Så här såg Rezas mäktiga ingång ut igår…

MMA är nog min nya favoritsport! Kanske ska byta karriär nu? Gick i brottning när jag var liten och jag älskade det 😀

Tror ni det skulle vara min grej?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    Ida Wargs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Home
    Andrea Brodin
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Lifestyle
    Vanja Wikström
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Mode
    Petra Tungården
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Mode
    Paulina Forsberg
    Hälsa
    Fannie Redman
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Man
    Niklas Berglind
    Mode
    Chrystelle Eriksberger