Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FANTASTISK DAG!

Sjukt ba dag!

DANSKUNSKAP. Ooootroligt tråkigt, men det gör inget eftersom jag stretchade mig igenom hela klassen 😀

– MODERNT. Sista klassen med G idag. Jag gick in med inställningen att jag skulle hålla fokus hela klassen. Jag försökte verkligen men fan vad jag flummade runt med tankar i min hjärna 😀

– JAZZ. Hade sista klassen med Jennie W idag. Vi hade även studiobesök av en annan dansutbildning och även årskur 1 på våran skola och Fille från Bounce! Fullt hus kan man säga! Fick extra energi av dem och jag njöt av klassen! Efter kiropraktorbehandlingen känns min kropp annorlunda efterosm jag nu kan röra på dela av koppen jag inte kunnat röra på flera år! Kändes fantastiskt skönt och jag hade inte ont 1 enda gång! GÖTT! Roligaste klassen hittills och tack alla fina människor som kollade och gav oss positiv energi <3

– STREET. Vi var hela 4 tappra själar som orkade gå på streeten idag medan resten *host* skolkade! Haha! Jätte bra lektion med en jätte bra lärare, Yeya! Synd att vi inte ska ha henne mer! Idag jobbade vi på bla. isolations! Grymt svårt! Vi improviserade och fick sätta ihop en egen liten kombination 🙂

– REP IDOL. Vi ska vara med och dansa i ett öppningsnummer med Peter Jihde. Haha eller jag vet inte om jag vill kalla det jag gör för dans, eller jo det är dans men det är absolut inget avancerat! Roligt är det i alla fall 😀

Har varit en lång dag och jag tackar innerligt Peter för skjutsen hela vägen hem! Mycket trevlig och ödmjuk man det där! Nu blir det MAAAAT!

Ni kan få kolla på Micke när han förklarar hur en dansare äter lunch…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • åh snälla ida! kan du inte visa lite bilder på hur du brukar stretcha? jag behöver stretcha väldigt mycket och ofta för att inte bli stel, men tycker ofta att det är svårt att hitta motivationen till det. det gör ju så förbaskat ont, även om det är härligt efteråt. du är en sån inspirationskälla och jag älskar när du lägger upp såna bilder, så lite stretch bilder vore mycket uppskattat! 🙂

    sara 2010-10-29 09:52:33
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt