Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BALETT, BEHANDLING & BEYONDKLINIKEN

God Mogon!

Har sovit i hela 8 timmar och 40 minuter och ändå var det tungt att vakna när klockan ringde! Brukar alltid vakna av mig själv efter 8 timmar! Vad hände? Nu ska jag till skolan och dansa Balett och sedan ska jag ÄNTLIGEN på behandling för min rygg! Håll tummarna!

Senare idag ska jag göra ett nytt försök att komma iväg till Beyondkliniken för att påbörja blekningen av mina tänder! Ska göra en VIP blekning som tar 2 veckor! Har sett resultatet på mina vänner och det är grymt! KRIIIITVITT!

Nä nu måste jag kila!

Puss så länge / Wolfie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt