Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVERIGES VACKRASTE KVINNA

God Morgon!

Laddar med proteinshake och ”Vakna med The Voice” inför denna sista skolveckan! Agneta Sjödin gästar i VMTV idag! När jag praktiserade med Zain Dansfeber så tränade jag med henne en hel vecka och jag måste säga att hon är så fruktansvärt trevlig och go och enligt mig så är hon övelägset Sveriges vackraste kvinna! Vilken naturlig skönhet hon är!

Nä nu måste jag skynda mig så jag inte missar första klassen som är Yoga! Då blir jag ledsen eftersom jag älskar Yoga!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Japps! Hihi, jag med ;D Mm, det var alltför längesen :/ Men snart ses vi igen! Det går jättebra i skolan än så länge, det känns så i alla fall 🙂 Jag har hamnat i en jättebra klass & föreläsningarna är intressanta! Åhh, tack, jag försöker hålla igång 😀 Blev så peppad då i somras när vi tränade ju! Hehe, självklart, och du får lära mig! Pusspuss på dig också 🙂

    vickyvire kusin vitamin 2010-10-25 07:42:12 http://victoriaswellness.shapemeup.se
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström