Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINA BRUDAR TILL EM FINAL

Har precis kommit hem till Sverige och har precis fått reda på att min Discogrupp Nérgykick som jag tränar ha gått till final i EM i Danmark! Wihooo! Enda svenska gruppen som tagit sig till final och de ska dansa finalen om 40 min! Eftersom jag tränar dem och har gjort koreografin de tävlar med så känns det som om jag är med och tävlar! Eller på sätt och vis så är jag ju med och tävlar med min koreografi! Så jag blev superglad när jag fick höra att de tagit sig till final! Kommer sitta och hålla tummarna tills jag får reda på resultatet!!!

I juni var de med på sitt första VM som hölls i Slovakien! Då lyckades de ta sig hela vägen till final och komma 5:a! Hur bra är inte det på sitt första VM?! Fan vad grymma ni är brudar, är så stolt över er, ni är värda alla framgångar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Är inte dom över 16 År?

  anonym 2010-10-22 16:38:15
  Svara
 • Roligt 🙂 Men Qtees och CS är också i final 😉

  Jessica 2010-10-22 15:14:15
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Åh vad roligt! Heja Sverige 🙂 Han jag pratade med sa att N´ergykick var enda svenskarna i 12-15 års klassen? Skrev ju inte vilken klass jag menade i och för sig 😀

   idawarg 2010-10-22 21:10:17
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind