Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EKMAN´S TRIPTYSCH A STUDY OF ENTERTAINMENT

Har haft en fantastisk afton på Dansenshus tillsammans med min klasskompis Sanna! Tack igen till Linda Skugge som bjöd in mig till detta event! Var riktigt roligt att få höra koreografen Alexander Ekman själv berätta om hans verk innan!

Föreställningen var uppdelad i 3 delar och handlade om underhållning. Alexander ville att vi skulle tänka på vilken av de 3 delar vi tyckte var mest underhållande! Första delen var lite mer av den klyschiga underhållningen fast på ett modernt och underligt sätt med glitter och glad dans! Andra delen var i pausen då dansarna dansade i bla. glasburar ute i foajen, ungefär som en konstutställning fast med dansare istället för tavlor! Tredje delen var sjuk! haha kändes som jag hamnat på ett metalsjukhus då en naken dansare med Elvis anskite(han hade en mask på sig) kommer krypandes över golvet till en Elvis låt! Haha STÖRT!

Jag gillade första delen mest, inte bara för att den var mest Commercial utan för att det var mest dans i den. Man njuter ju bara man får se dessa fantastiska dansarna från Cullberg Baletten röra på sig! Så fruktansvärt tekniska och starka!

Tycker absolut föreställningen är värd att se!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind