Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINNARE!

Nu har Complete Dancecompany bestämt en vinnare av biljetter till deras Streetföreställning och det blev Sophia! Här kommer hennes motivering, eller rättare sagt motiveringar eftersom hon skickade in 2 st 🙂

Det är klart att jag vill vara med och tävla!
Jag är själv dansare och har pluggat deltid på Balettakademien och nu heltid på Danscenters Yrkesutbildning. Jag hör de här grabbarna varje dag när de sitter i lunchsalen på DC och diskuterar sina shower, men jag får ju aldrig se dem dansa. Jag vill verkligen det! Jag skulle kunna få så mycket inspiration från de här herrarna och själv kunna utvecklas och få idéer, men som student har jag knappt råd med en kaffe…så jag skulle bli otroligt glad och tacksam om jag kunde vinna.

Kram, Sophia.

Hej…igen.

Jag känner mig nästan lite töntig att jag skriver igen, men jag är så sjukt sugen på att se Complete.
Jag skulle bli så otroligt glad. Jag känner verkligen att det skulle ge mig mycket inspiration till mitt eget dansliv.

Kram igen, Sophia.

Mailar dig om hur du ska gå till väga för att få dina biljetter 🙂 GRATTIS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind